Tietojenkäsittelytieteen päivät 2007

Tietojenkäsittelytieteen seura järjesti yhdessä Jyväskylän yliopiston kanssa vuosittaisen valtakunnallisen tietojenkäsittelytieteilijöiden kokoontumisen, eli Tietojenkäsittelytieteen päivät 31.5.-1.6.2007, Päivien ohjelmaan sisältyi vierailuesitelmiä, opiskelijoiden minikonferenssi, gradu- ja väitöskirjapalkinnon luovutus ja molempien palkinnonsaajien esitelmä, SIG-tapaamisia, nuorten tutkijoiden tapaaminen, paneelikeskustelu ja illanvietto ravintola Vesilinnassa. Päivillä oli noin 50-60 osallistujaa.

Toimin tapahtuman järjestelytoimikunnan ja ohjelmatoimikunnan puheenjohtajana. Vastasin järjestelytehtäviin osallistuvan henkilöstön ja avustajien rekrytoinnista ja työnohjauksesta, talouden suunnittelusta ja seurannasta, ohjelman valmistelusta ja vierailevien esitelmöijien ja panelistien kutsumisesta, illanvieton suunnittelusta ja järjestelyistä sekä tapahtumasta laaditun julkaisun suunnittelusta ja toteutuksesta.

Julkaisut

  • Koskinen, M. & Jauhiainen, E. (2007), toim. Tietojenkäsittelytieteen päivät 2007. Tietojenkäsittelytieteiden julkaisuja, Tutkimuksia TU-25, Tietojenkäsittelytieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto.