minnaweb.net toiminimi

Pedagogisen kehittämisen ja sen oheispalvelujen asiantuntijoiden verkosto

minnaweb.net on toiminimenä kasvot pedagogisen kehittämisen ja sen oheispalvelujen asiantuntijoiden verkostolle. Toimenkuvaamme ovat yhteisöjen ja organisaatioiden toiminnan kehittäminen ja sen tukeminen. Olemme kiinnostuneita kaikesta siitä, mikä kehittämistyössä ja projekteissa edellyttää pedagogista ajattelua ja osaamista – suunnittelussa, toteutuksessa, sitouttamisessa, levittämisessä ja arvioinnissa. Arvostamme toimintaympäristöä, jossa pyritään inhimillisesti mielekkäisiin ratkaisuihin ja panostetaan työskentelyn yhteisöllisyyteen ja ihmislähtöisyyteen.

Verkoston päätoimijat

Minna I. Koskinen

pedagoginen projektiasiantuntija, toiminimen haltija

Ringa Lindén

asiakaspalvelu- ja markkinointiasiantuntija, tapahtumakoordinaattori

Toimeksiannon määrittely ja hinnoittelu

Toimeksiannon tulee olla kaikkien osapuolten kannalta järkevä ratkaisu. Siksi sovimme toimeksiannon rajauksista ja hinnoittelusta työn luonteen, vaativuuden ja odotettavan suoriutumisen ja hyödyn perusteella. Emme ole yhteiskunnallinen yritys, mutta otamme toimeksiannoissamme ja hinnoittelussamme huomioon yhteiskunnalliset näkökohdat.

Oppilaitoksille suunnatussa hinnoittelussamme pyrimme muodostamaan toimeksiannon hinnan mielekkäässä suhteessa vastaavasta palkkatyöstä työnantajalle tuleviin kustannuksiin. Esimerkiksi toimituspalveluihin sisältyvästä, etätyönä toteutetusta asiantuntijatyöstä (mm. tekstien tarkastus ja muokkaus) veloitamme oppilaitoksilta 65 €/tunti + ALV 24 %. Yksityishenkilöille vastaava tuntihintamme on 80 €/h (sis. ALV 24 %).

Voit olla varma, että maksat laadukkaasta työstä ja tehollisesta työajasta – et työskentelyn järjestelyihin, palavereihin ja viestintään liittyvästä säheltämisestä. Kannamme riskiä kanssasi, sillä asiantuntijatyön koordinointiin käytetyn työajan kustannus sisältyy kiinteästi tuntihintoihimme. Yhteistyö kanssamme tuo joustavuutta ja varmuutta, kun tilanteet muuttuvat. Pyrimme jatkuvasti ennakoimaan ja varmistamaan, että laskutettavat työtunnit pysyvät muutoksissakin toimeksiantoon käytettävissäsi olevan budjetin rajoissa.

Esimerkkejä projekteista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu: Valtakunnallisen eAMK-hankkeen (https://www.eamk.fi) koontijulkaisun toimitustyöt, mihin sisältyi mm. julkaisun teemoittelu ja aihepiirien määrittely sekä aihe-ehdotusten ja artikkelien arviointi, kommentointi, korjaus ja muokkaus. (https://minnaweb.net/herkut/eamk-koontijulkaisu/).


Yhteydenotot: office@minnaweb.net